Palvelut

Meiltä löytyy ammattitaitoa sekä perinteiseen- että teolliseen verhoiluun. Vanhaa, likaista ja kulunutta sohvaa ei ole pakko ajaa kierrätykseen. Runko ja pehmusteet saattavat olla hyvässä kunnossa ja kankaan vaihtamisella sohvasta tulee kuin uusi. Monesti uuden sohvan ostaminen tulee edullisemmaksi, mutta vanhan tai perityn sohvan verhoilu on ympäristöteko.
verhoilija artesaani snickare möbeltapetserare skratt hantverk retro tapeter
Image

Valmistamme mittatilaushuonekaluja suunnitelmasi mukaan tai voimme yhdessä suunnitella ja luonnostella sopivaa ratkaisua tarpeisiisi. Mittatilaushuonekalun hinta vaihtelee riippuen valmistamistavasta sekä materiaalista. Onko sinulla jo suunnitelma mielessä? Ota yhteyttä.

Image
Image

Kunnostamme huonekaluja antiikista moderniin. Koska jokainen huonekalu on yksilönsä, mietitään ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa sen vaatimat korjaustoimenpiteet pienestä ehostuksesta täysremonttiin. Tavallisimpia kunnostettavia huonekaluja ovat esim. lipastot, tuolit, senkit ja ruokapöydät.

Image
Image

Kunnostamme ovia ja ikkunoita perinteisillä materiaaleilla ja menetelmillä. Käytämme pellavaöljykittiä ja -maalia museoviraston suositusten mukaisesti. Valmistamme myös uusia ovia ja ikkunoita, jos standardimittaiset eivät sovi tai kunnostus ei enää ole mahdollista. Varastoistamme löytyy yksittäisiä puhallettuja lasiruutuja, joita voi tarvittaessa hyödyntää.

Image
Image

Kannustamme ihmisiä tekemään itse pieniä kunnostustöitä ja annamme mielellämme neuvoja, miten projektissa on edettävä. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Meiltä voit myöskin tilata huonekalukankaat omille projektillesi. Lisää tietoja kankaista saat täällä alhaalla.
Image
Image

Huonekalukankaiden hinnat vaihtelevat 40€-120€/m. Samettikankaat sekä kuviolliset kankaat ovat hinnaltaan noin 70-120€/m. Autamme valitsemaan sopivan kankaan sekä kotikäyttöön että julkiseen tilaan. Meiltä voi myös lainata kangasnäytteitä kotiin yön ylitse, jotta voi kodin valaistuksessa miettiä sopivaa sävyä.

Image
Image