Me olemme Elsa Möbel

Vanhassa puusepänverstaassa työskentelee naisia, joilla jokaisella on omat vahvuutensa.
Image

Evalis, hienopuuseppä, yrittäjä

Yrittäjänä Evalis voi toteuttaa unelmiaan; haave yhteisöllisestä monen naisen työpaikasta on toteutunut. Elsa Möbelissä Evalisin luovuus ja taiteellisuus tulevat esille, perinteiset ja uudet työtavat täydentävät toisiaan. Asiakastöille vastapainona toimii kudontaharrastus.

Image

Birgitta, puualan artesaani

Vuosien käsityöharrastus muuttui työksi Elsa Möbelissä. Birgitta entisöi ja verhoilee huonekalut. Hän käy mielellään asiakaskäynneillä ja suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa korjattavan huonekalun uuden ilmeen. Mökkeily on osa Birgitan elämää.

@birgittamutkapokela

PUTIIKKI

Pieni putiikki löytyy verstaan vintiltä. Sieltä voi löytää uniikkeja korjattuja huonekaluja, vanhoja esineitä, apteekin irtaimistoa, erilaisia puutuotteita, vetimiä ja varaosia sekä suosittua Vintage Paint-kalkkimaalia. Jos haluatte vierailla kaupassamme, varmistakaa etukäteen, että olemme paikalla (asiakaskäynnit).

Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden. Kesäisin ja joulun aikaan meillä on erityisaukioloja. Seuraa ilmoittelua!

HYVINVOINTIA ELSA MÖBELISTÄ

Otamme avosylin vastaan työhyvinvointipäivää viettäviä, polttariporukoita, ystäväjoukkoja ja työstämme kiinnostuneita. Viihtyisän kahvitteluhetken lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua tiloihimme ja toimintaamme sekä saada innostuksen heräämään vanhojen huonekalujen kunnioitukseen sekä kunnostukseen. Järjestämme myös räätälöityjä käsityöpäiviä.

Jätä stressi kaupunkiin ja tee päiväretki maaseudun rauhaan. Mikään ryhmä ei ole meille liian pieni tai suuri, vaan olemme tottuneita vastaanottamaan jopa bussilastillisen vieraita. Ota mielellään yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta ja varaa sopiva päivä.

Olette lämpimästi tervetulleita meille vapaapäivää viettämään!

vintage vind vintti gammal spegel vanha peili butik putiikki
Image