Me olemme Elsa Möbel

Vanhassa puusepänverstaassa työskentelee naisia, joilla jokaisella on omat vahvuutensa.
Image

Evalis, hienopuuseppä, yrittäjä

Yrittäjänä Evalis voi toteuttaa unelmiaan; haave yhteisöllisestä monen naisen työpaikasta on toteutunut. Elsa Möbelissä Evalisin luovuus ja taiteellisuus tulevat esille, perinteiset ja uudet työtavat täydentävät toisiaan. Asiakastöille vastapainona toimii kudontaharrastus.

Image

Birgitta, puualan artesaani

Vuosien käsityöharrastus muuttui työksi Elsa Möbelissä. Birgitta entisöi ja verhoilee huonekalut. Hän käy mielellään asiakaskäynneillä ja suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa korjattavan huonekalun uuden ilmeen. Mökkeily on osa Birgitan elämää.

@birgittamutkapokela
Image

Riikka, puualan artesaani, verhoilija

Riikalta sujuu sekä teollinen että perinteinen verhoilu sekä puutyöt. Vanhojen ikkunoiden kunnostus työllistää usein Riikkaa. Perinnerakentaminen on lähellä hänen sydäntään. Sitä hän voi myös toteuttaa omistaessaan vanhan talon.

@riikkasiermala
Image

Eeva, puuseppä

Ahkera Eeva nauttii puusepäntöistä. Hän valmistaa mielellään huonekalut aidosta puusta asiakkaan toiveiden mukaan. Vapaa-ajalla Eeva ratkoo ristikoita ja huolehtii rakkaista kissoistaan.

PUTIIKKI

Pieni putiikki löytyy verstaan vintiltä. Sieltä voi löytää uniikkeja korjattuja huonekaluja, vanhoja esineitä, apteekin irtaimistoa, erilaisia puutuotteita, vetimiä ja varaosia sekä suosittua Vintage Paint-kalkkimaalia. Jos haluatte vierailla kaupassamme, varmistakaa etukäteen, että olemme paikalla (asiakaskäynnit).

Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden. Kesäisin ja joulun aikaan meillä on erityisaukioloja. Seuraa ilmoittelua!

Slide Slide Slide

HYVINVOINTIA ELSA MÖBELISTÄ

Otamme avosylin vastaan työhyvinvointipäivää viettäviä, polttariporukoita, ystäväjoukkoja ja työstämme kiinnostuneita. Viihtyisän kahvitteluhetken lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua tiloihimme ja toimintaamme sekä saada innostuksen heräämään vanhojen huonekalujen kunnioitukseen sekä kunnostukseen. Järjestämme myös räätälöityjä käsityöpäiviä.

Jätä stressi kaupunkiin ja tee päiväretki maaseudun rauhaan. Mikään ryhmä ei ole meille liian pieni tai suuri, vaan olemme tottuneita vastaanottamaan jopa bussilastillisen vieraita. Ota mielellään yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta ja varaa sopiva päivä.

Olette lämpimästi tervetulleita meille vapaapäivää viettämään!

Image
Image