Me olemme Elsa Möbel

Vanhassa puusepänverstaassa työskentelee naisia, joilla jokaisella on omat vahvuutensa.
Image

Evalis, hienopuuseppä, yrittäjä

Yrittäjänä Evalis voi toteuttaa unelmiaan; haave yhteisöllisestä monen naisen työpaikasta on toteutunut. Elsa Möbelissä Evalisin luovuus ja taiteellisuus tulevat esille, perinteiset ja uudet työtavat täydentävät toisiaan. Asiakastöille vastapainona toimii luonnossa liikkuminen, sekä metsissä että meren äärellä. 
Toinen kiinnostus on vanhojen talojen kunnostusta, uusin projekti on naapurissa sijaitseva kyläkoulu. 

Evalis on aktiivinen Kruunupyyn Yrittäjissä, vuodesta 2023 hän toimii puheenjohtajana.

Image

Birgitta, puualan artesaani

Vuosien käsityöharrastus muuttui työksi Elsa Möbelissä. Birgitta entisöi ja verhoilee huonekalut. Hän käy mielellään asiakaskäynneillä ja suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa korjattavan huonekalun uuden ilmeen. Mökkeily on osa Birgitan elämää. 

Birgitta on työskennellyt Elsa Möbelissä melkein 10v. Haikein mielin kerromme että Birgitan viimeinen työpäivä on 31.5.23. Olemme niin kiitollisia yhteisestä ajasta ja samalla myös ylpeitä kaikista yhteisistä saavutuksista. Niin monet huonekalut ovat kokeneet upean muodonmuutoksen Birgitan käsissä.
Toivomme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa! 

@birgittamutkapokela

PUTIIKKI

Pieni putiikki löytyy verstaan vintiltä. Sieltä voi löytää uniikkeja korjattuja huonekaluja, vanhoja esineitä, apteekin irtaimistoa, erilaisia puutuotteita, vetimiä ja varaosia. Jos haluatte vierailla kaupassamme, varmistakaa etukäteen, että olemme paikalla (asiakaskäynnit).

Putiikki tulee olemaan suljettuna kesäkuu-heinäkuu 2023 kesälomien ajan!

Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden. Kesäisin ja joulun aikaan meillä on erityisaukioloja. Seuraa ilmoittelua!

HYVINVOINTIA ELSA MÖBELISTÄ

Otamme avosylin vastaan työhyvinvointipäivää viettäviä, polttariporukoita, ystäväjoukkoja ja työstämme kiinnostuneita. Viihtyisän kahvitteluhetken lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua tiloihimme ja toimintaamme sekä saada innostuksen heräämään vanhojen huonekalujen kunnioitukseen sekä kunnostukseen. Järjestämme myös räätälöityjä käsityöpäiviä.

Jätä stressi kaupunkiin ja tee päiväretki maaseudun rauhaan. Mikään ryhmä ei ole meille liian pieni tai suuri, vaan olemme tottuneita vastaanottamaan jopa bussilastillisen vieraita. Ota mielellään yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta ja varaa sopiva päivä.

Olette lämpimästi tervetulleita meille vapaapäivää viettämään!

vintage vind vintti gammal spegel vanha peili butik putiikki
Image