Yhdistetään vanhaa ja uutta - kangasta ja puuta

Intohimomme on vanhojen huonekalujen palauttaminen entiseen loistoonsa! Olipa kyseessä sitten vanhan nojatuolin verhoilu tai antiikkisen perintöhuonekalun kunnostus, annamme huonekalullesi uuden elämän. Tarvitsetpa kotiisi uuden ruokapöydän tai ravintolaasi yksilölliset kalusteet, paneudumme projektiin yhtä suurella innolla!

Elsa möbel
Juuri nyt emme ole paikalla!

Verkkokauppamme on auki vuorokauden ympäri:

Verkkokauppaan

Meiltä löytyy ammattitaitoa sekä perinteiseen- että teolliseen verhoiluun. Vanhaa, likaista ja kulunutta sohvaa ei ole pakko ajaa kierrätykseen. Runko ja pehmusteet saattavat olla hyvässä kunnossa ja kankaan vaihtamisella sohvasta tulee kuin uusi. Monesti uuden sohvan ostaminen tulee edullisemmaksi, mutta vanhan tai perityn sohvan verhoilu on ympäristöteko.
Image
Image

Hyvinvointia Elsa Möbelistä

Otamme avosylin vastaan työhyvinvointipäivää viettäviä, polttariporukoita, ystäväjoukkoja ja työstämme kiinnostuneita. Viihtyisän kahvitteluhetken lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua tiloihimme ja toimintaamme sekä saada innostuksen heräämään vanhojen huonekalujen kunnioitukseen sekä kunnostukseen. Järjestämme myös räätälöityjä käsityöpäiviä.

Jätä stressi kaupunkiin ja tee päiväretki maaseudun rauhaan. Mikään ryhmä ei ole meille liian pieni tai suuri, vaan olemme tottuneita vastaanottamaan jopa bussilastillisen vieraita. Ota mielellään yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta ja varaa sopiva päivä.

Olette lämpimästi tervetulleita meille vapaapäivää viettämään!

Image
Image

Tilaa uutiskirjeemme!