Vi på Elsa Möbel

Idag är vi tre, starka kvinnor som jobbar sida vid sida i den anrika snickarverkstaden.

Image

Evalis, finsnickare, företagare

Som företagare får Evalis förverkliga sin stora dröm: en dröm om att skapa en kollektiv arbetsplats för flera kvinnor. I snickeriet får Evalis kreativitet och konstnärlighet blomstra genom olika möbelprojekt där nya och traditionella arbetssätt avlöser varandra.
Att vistas i naturen, både i skogen och vid havet, är en fin motpol till det dagliga arbetet. Ett stort intresse är renovering av gamla hus och det senaste projektet är en gammal byskola som får ett nytt liv. 

Evalis är aktiv i föreningen Kronoby Företagare rf. och är sedan 2023 ordförande.

 

Image

Birgitta, artesan i träbranschen

För Birgitta blev hennes stora handarbetshobby jobb när hon hittade Elsa Möbel. Hos Elsa Möbel får Birgitta mångsidigt förverkliga sig själv inom både träarbeten och möbeltapetsering. Hon förnyar och klär om möbler samt träffar kunder. På fritiden åker Birgitta ut till villan med hund och familj.

Efter snart 10 år på Elsa Möbel så jobbar Birgitta sin sista dag den 31.5.23. Vi är alla otroligt glada över denna långa tid tillsammans och tacksamheten är stor. Vi har fina minnen att se tillbaka på och kan känna oss stolta över alla utmaningar och projekt vi fått uträttat tillsammans!

@birgittamutkapokela

BUTIKEN

Vi har en liten butik uppe på vår vind. I butiken hittar du unika renoverade möbler, gamla ting, apoteksföremål, glasprodukter, olika träprodukter, beslag och reservdelar samt våra egentillverkade nya träprodukter. Om du vill besöka vår butik, säkerställ gärna på förhand att vi är på plats och kan ta emot dig. 

Vår lilla butik kommer att hålla semesterstängt hela sommaren 2023 under juni-juli månad. Välkommen att besöka oss i höst! 

Webbshoppen är öppen dygnet runt. Sommartid och tiden kring jul brukar vi ha extra öppet, följ oss gärna på Facebook för uppdateringar i realtid.

HOS OSS HITTAR DU WILLIAM MORRIS & Co

Vi på Elsa Möbel delar kärleken till hantverket och är mycket glada att få vara återförsäljare av Morris & Co's tyger. Välkommen in för att se urvalet av de underbara mönstren och färgerna och känna på den fantastiska kvalité som tyget har.

Kontakta oss gärna via e-post eller via vårt kontaktformulär för att säkerställa ett passande datum. Varmt välkomna!

"Have nothing in your house which you do not know to be useful, or believe to be beautiful." - William Morris 1880

verstas verhoomo verhoilija tapetserare verkstad tyg snickare puuseppä
tyg, William Morris, pattern, kuosi, mönster, vackert, punainen, sininen