Veckans fem!

Fredag igen. Solen skiner och det är dags att söka sig hemåt igen. 🙂
Här kommer veckans fem höjdpunkter.


1. Denna fina gamla soffa genomgick en stor renovering. Flera timmar slipade vi och putsade soffan innan det blev dags för målning. Soffan fanns till salu, på “kommande möbler till salu”- sidan  och i detta skede så fick kunden själv välja passande möbeltyg. Detta randiga möbeltyg kommer från Laurizons och passar fint i kundens kök. 🙂

sohvapöytä
2. Dessa möbler har kommit till försäljning denna vecka. Soffbordet är redan reserverad. 🙂

3. Vi håller på och samlar  oss ett lager av olika möbelknoppar och handtag. Dessa finns redan till försäljning i vår möbelbutik och kommer snart också att finnas till salu i våran webshop.

4. Vi har inte gjort en utan två länstolar med rött möbeltyg denna vecka. Dessa två stolar är traditionellt tapetserade. Det röda möbeltyget är från Orient Occident, Easy tiili.

5. Dessa två stolar och soffan som skymtar i bakgrunden står näst i kö på att bli färdiga till försäljning. Ifall du är intresserad att köpa något av dessa produkter så har du nu möjlighet att välja rätt möbeltyg som passar till just dig!
För mer information sänd epost till info@elsamobel.fi

Och så en bonus. Vårkänslorna har kommit och nu är jag igen sugen på mera gult i hemmet. Snart får vi också hämta hem våra nya små kycklingar. Imorgon blir det en inspirerande heldag på Juthbacka. Jag skall bla få lyssna på finaste Jonna Jinton.
T
revlig helg! 🙂

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>