Hos oss hittar ni ett stort urval av fina möbeltyger från Lauritzons, Annala, Orient Occident och Henry Borg. Via oss går det också bra att beställa mindre partier av äkta skinn.  Arctic Origin från Kronoby tillverkar vackert renskinn som också i vissa fall lämpar sig till möbler och den finns att fås i många färger.
Ifall det inte genast hittas ett tyg som ni söker efter, en viss struktur eller ett särskilt mönster så kan vi söka vidare enligt era önskemål. Flera gånger har vi också beställt tyger från Svenskt Tenn när en mera vågad print eller utseende på tyget önskats.
Vi kan också använda era egna tyg, tex med eget handvävt tyg.

Priset på möbeltapetsering varierar mycket beroende vilket möbeltyg som önskas samt hur stor tygåtgången blir. Vi gör gärna hembesök i närområdet för att enklare kunna uppskatta totala prissumman för arbete och material. På samma gång kan ni också känna och uppleva möbeltygsproverna i egen hemmiljö och valet av möbeltyg förenklas. I vissa fall kan ett tyg ha en annan nyans i hemmiljö än vad den hade i vår verkstad med lysrörslampor.

Vi hjälper gärna till med att välja ett passande tyg åt er. Det kan vara frågan om ett stadigt, smutsavstötande tyg till barnfamiljens stora soffa, fint tyg till stilmöblemang eller möbeltyg för offentliga utrymmen.
Det går också bra att låna hem möbeltyger över natten ifall ni inte genast kan bestämma er för vilket tyg som är det bästa alternativet för er.