pop up julcafe på vår snickerivind

I December har Elsa Möbels snickerivind förvandlats till en mysig julbutik och pop up cafe´.  Vi har haft äran att få samarbeta med Kaj Lindh som tidigare bl.a. drivit sommarcafe´på Torgare Prästgård i Kronoby. Kaj bakar och trollar fram fantastiska kakor och vi är väldigt glada att få bjuda in er till vår snickerivind på Skogshaga.
Vi håller öppet ännu denna vecka imorgon tisdag 19.12 och på onsdag 20.12 mellan kl. 10-17.00 adressen är Backfolkvägen 16 i Kronoby.

Butiken är fylld med fina erbjudanden. Vi har en hel del gamla möbler och nostalgiska gamla ting till salu, samt olika unika hantverk tillverkade av skickliga hantverkare från Kronobynejden. Passa på att  fynda fina gåvor, dina slantar går rakt till hantverkaren!

Våra snickare är också på plats om ni vill diskutera renoveringsarbeten eller om ni har en soffa som borde kläs om med nytt möbeltyg. Vi tar gärna emot nya arbeten till januari 2018.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>