Nyheter i butiken!

Vi är nya återförsäljare åt  Jeanne d´Arc Living som kommer från Danmark. Första leveransen kom för någon vecka sedan och denna vecka har vi bekantat oss lite mer med dessa fina målfärger, tapeter, beslag och böcker.

Boken är full av olika inspirations och Diy-tips till hemmarenoveraren.  Både Birgitta och jag har redan kommit på olika projekt som väntar där hemma till helgen. Det är gamla skåp, soffbord och hyllor som skall få en ny färg. Vi är mycket ivriga på att verkligen få testa vad denna färg går för och hittills är vi mycket nöjda med den matta ytan och helhetsutseendet som kalkfärgen ger.
När vi pratar om kalkfärg så är det många som direkt tänker på Kalklitir, och denna färg har väl samma tanke bakom, fast mera anpassad för möbler.
Vintage Paint är en fyllig målfärg som fäster på de flesta underlag och kräver minimal förarbete. Tanken är att en skall kunna påbörja arbetet på förmiddagen och ha färdigt projektet till kvällen. Beroende på arbetet så kan man använda olika nyanser av färgen per lager och under en dag måla 2-3 varv. Efter lite längre torkning kan man avsluta arbetet med Vintage Wax som ger en tåligare yta. (Finns också i flera färger)

Denna barnstol och spegel är målade  i nyansen Warm latte och sedan vaxade med klart vax. Tapeten i bakgrunden är alldeles underbar och vi har lyckats få några rullar till butiken! Tapeten finns i färgen blå och beige och är väldigt populär för tillfället så här är det först till kvarn som gäller! 🙂 Den blåa tapeten skall absolut finnas i min sommarvilla som är under renovering!

Vi har inte alla färger ännu i lager av de stora burkarna. Men hos oss finns det färgkartor och efterhand kommer vi att beställa mera. Priset för en stor burk är 30€ och en liten provburk 8€. Vaxburkarna kostar 20€ och de inspirerande böckerna 25€. Tapetrullarna kostar 55€/st (10m) och de säljs också för 10€/m.

Är du intresserad och vill veta mer, samt beställningar så kan ni skicka till info@elsamobel.fi

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>