Hej! Trevligt att träffas! :)

HEJ! Vad roligt att just du har hittat till våran hemsida och denna blogg! 🙂 Jag som skriver  bloggen  heter Evalis och är personen som står till höger. Till vänster har ni Birgitta och tillsammans jobbar vi på Elsa Möbel. Vi är båda två från Karleby (Kokkola-boa) men vårat snickeri och möbelbutik hittar ni i centrum av Kronoby. (mittimillan jeppis och kokkola)

2015 är det år då jag kommer att aktivt jobba med bloggen och företaget (och mig själv!) för att få en hoppeligen lite “ökad” synlighet. Nu är vi då alltså redan inne i Mars så det är bara att sätta sig ner framför datorn och börja jobba.
Min stora idol är företagaren Malin och hon har nu peppat mig på avstånd i flera månader.  Den kvinnan postar de rätta citaten och bilderna på instagram precis då man behöver bli uppmuntrad! 🙂

Jag har haft mitt företag i över 5 år nu, utan någon somhelst skolning i att vara företagare.. Inte kanske så fiffigt alla gånger har jag märkt, men så blir de oftast när man tar en vanlig yrkesexamen som vuxenstuderande och det inte finns några resurser på skolan..
Jag älskar att vara min egen chef, komma och gå lite som jag tycker, men att jobba ensam är inget för mig, och att lära sig av sina egna misstag för sjuttonde gången är inte kul.

Jag tycker om att ha många bollar i luften och helst ska det handla om olika specialprojekt. Gammalt och nytt i en salig blandning. Skulle jag få välja så skulle jag undvika all serietillverkning så långt det går. Ena dagen tillverkar man kanske en bokhylla och nästa dag så renoverar man en liten trasig, gammal unken dockvagn.

Du får mycket gärna ta kontakt om du har frågor angående renovering eller nytillverkning av något slag. Vi hjälper så gärna med det vi kan.
Vill du komma och besöka oss hit i Kronoby så är du så hjärtligt välkommen. Vi har öppet vanliga arbetstider från 8-16.00 men kvällstid passar utmärkt enligt överenskommelse. Vill du ta någon kompis med så kan vi bjuda på kaffe!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>