Gamla stolar i renoveringskön

Här kommer en del av alla de länstolar vi har till salu men som väntar på renovering hos oss.
Alla möbler kräver en helrenovering, vilket betyder att stoppningen förnyas helt endera på  traditionellt sätt med naturmaterial eller industriellt sätt med skumgummistoppning och vadd.
Trädelarna repareras vid behov, och enligt önskemål ytbehandlar vi armstöd och ben i en färg/ nyans som passar med det nya möbeltyget.
Alla nämnda priser är inkl. moms 24%.

Funkkislänstol Denna vackra funkislänstol väntar på renovering. Stolen har senapsfärgad konstläder på sig men under konstlädret skymtar ett mörkgrått bukle´tyg. Visst har den snygga former med det höga ryggstödet! Priset är 450€ + 2m möbeltyg.  Möbeltygernas pris varierar mellan 35-120€/m och du får själv välja passande tyg, mönstrat eller enfärgat.


Jugendlänstol Det finns två stycken vackra jugend länstolar på vår snickerivind som väntar på helrenovering. Dessa stolar är extra djupa och bekväma och passar ypperligt som tv-stol i vardagsrummet eller som mys och läsestol på villan. De har traditionell stoppning med fjädrar och naturmaterial. Trädelarna är av ek och har en vacker antikbrun nyans.  Priset för dessa stolar är 880€/stol om traditionell tapetsering önskas eller 520€/stol om stoppningen byts ut till moderna material med skumgummi och vadd.


Retro länstol Vi har tre likadana retro länstolar till salu, endast två av dem på denna bild.  Stommarna måste limmas upp på nytt och all stoppning med skumgummi och vadd måste förnyas.  Trädelarna slipar vi upp och de kan ytbehandlas i önskad färg, mörkt, eller ljust så att de passar ihop med det nya möbeltyget Priset för dessa retrostolar är 350€/st + 1,4m möbeltyg. Två stolar säljs för 680€ +3m möbeltyg .
En liknande modell finns redan till salu i vår webshop, klicka här för att se den.

Funkis K-stol Vi har en länstol som redan fått ny stoppning, skumgummi och vadd. Trädelarna är färdigt uppslipade och kan ytbehandlas till önskad nyans så att de passar ihop med möbeltyget. Priset för denna länstol är 379€ + möbeltyg 2m. Sittdynan är lös som går att svänga och på ryggstödet kommer det tre små knappar.

Prins länstol Denna roliga länstol är troligen designad av Carl Gustaf Hiort Af Ornäs år 1948 och kallas för Prins-stolen. Denna stol har fina former och är bekväm att sitta i. Renoveringsarbetet på denna stol har nyss påbörjats. Prins-stolen kostar 399€+ möbeltyg 1,8m

 

De flesta möbeltyger vi säljer hittar ni via våra leverantörers hemsidor men tycker ni att det är för svårt att välja så visar vi gärna några passande favoriter enligt era önskemål och färg referenser.

Klicka här för att se Lauritzons möbeltyger

Klicka här för att se Orient Occident´s möbeltyger

Klicka här för att se Annalas Möbeltyger

 

Vill du reservera en eller flera stolar, få reda på mått eller passande tygförslag så kan du kontakta oss via detta formulär så tar vi kontakt med dig redan samma dag!
Vi räknar också offert på transport hem endera med Matkahuolto eller Kaukokiito. Priserna varierar mellan ca 40-80€/ stol beroende på till vilken adress möblerna skall levereras. Uppskattad arbetstid/ leveranstid är ca 1-2veckor från beställning. 

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>