Rabattkod, flyttrea och avskedskaffe denna lördag, 26.11.2016

Välkommen till oss i Kronoby, Forsnäsgränd 13 inkommande lördag. Vi bjuder alla på kaffe och tilltugg i samband med att vi startar vår stora flyttrea. Alla gamla produkter och möbler har nedsatta priser, -20%, -30%.  (gäller ej kalkfärgen Vintage Paint)
Birgitta Mutka-Pokela och Evalis Sundkvist finns på plats mellan kl. 10-14.00. Vi tar också emot renoverings och tapetseringsarbeten.

Har du inte möjlighet att besöka oss i butiken så kommer här en rabattkod på -20% som du kan använda i kassan i vår webshop. Rabatten gäller alla glas och apoteksföremål samt alla möbler.
Rabattkod: hopsala Är i  kraft tills den 30.11.2016

Vi har funnits i läderfabriken sedan vintern 2010 och det känns lite sorgligt att ett kapitel håller på att ta slut. Vi har trivts så bra i dessa stora luftiga industri utrymmen. Men att vara på hyra är inte så lönsamt i längden och i höstas, en söndagkväll, hittade vi ett gammalt fint snickeri till salu bara någon kilometer ifrån Forsnäsgränd.

Det var kärlek vid första ögonkastet och jag visste genast att detta är vårt nya Elsa Möbel. En stor renovering väntar och allt är inte perfekt. Men det kommer bli så bra och så mysigt.
Jag skall berätta/ blogga mera om Hopsala och renoveringen som pågår där nu i december så följ gärna med på vårt renoveringsprojekt! Vi har utfört fasadrenovering och nu pågår fönsterrenovering och ytrenovering inomhus och så hittades  en gammal sädesbod till gårdsgruppen härom dagen.

Glad lillajul!

 

 

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>