Vanhoja nojatuoleja tulossa myyntiin kunnostustyön jälkeen.

Hei! Tässä tulee esittely kaikista ihanista vanhoista nojatuoleista, jotka odottavat verstaallamme kunnostusta ja myyntiin tuloa.
Kaikki nojatuolit vaativat täysremonttia. Uusimme tuolien kaikki täytteet ja pehmusteet joko perinteisillä täytteillä tai vaahtomuovilla ja vanulla.  Korjaamme  puuosat sekä hiomme käsinojia ja jalkoja. Puuosat pintakäsitellään sopivan väriseksi toivomuksenne mukaan, niin että ne sopivat uuden kankaan kanssa yhteen.

Kun ostatte meiltä vanhan nojatuolin niin olette mukana säästämässä luontoamme. Pelastatte yhden aarteen synkkää kohtaloa päätymästä kaatopaikalle. Rakkaudella vaalittu vintage tuoli on tulevaisuudessa ihana perintö seuraavalle sukupolvelle. 
Pisteenä iin päälle, yhdellä nojatuolilla työllistätte verhoilija-puuseppää noin viikolla.  Tuolisi korjataan ammattimaisesti ja rakkaudella meidän omalla verstaalla ja se on valmiina lähtemään meiltä jo noin 1-2 viikkoa tilauksen jälkeen. Kotiinkuljetus maksaa n. 40-80€/kpl riippuen toimitusosoitetta. Kaikki mainitsemani hinnat sis. alv 24%

Funkkisnojatuoli Tämä hieno korkeaselkäinen funkkistuoli odottaa verstaalla kunnostusta. Kuvissa on sama tuoli eli harvinainen yksilö kyseessä. Alkuperäinen tummanharmaa buklee´kangas pilkistää keinonahan alta. Tässä tuolissa on kyllä upeita muotoja! Kunnostuksen jälkeen tämän hinta on 450€ + 2m kangasta. Puurunko pitää liimata uudestaan sekä kaikki täytteet ja pehmusteet on uusittava. Puuosat pintakäsitellään uuden kankaan kanssa sopiviksi.
Verhoilukankaan saatte itse olla mukana valitsemassa. Kankaiden hinnat vaihtelevat 45-120€/m. 
Jugendnojatuolit Kaksi upeaa jugend nojatuolia odottavat kunnostusta. Antiikinruskeat puuosat ovat tammea. Nämä isot tuolit sopivat täydellisesti olohuoneeseen tai kirjastoon sillä ne ovat extra syviä ja mukavia istua iltaa. Nojatuolit ovat perinteisesti verhoiltuja jousilla  ja luonnonmukaisilla täytteillä. Hinta on 880€/kpl jos haluatte että uusimme perinteisillä menetelmillä ja täytteillä. Hinta on vain 520€/kpl jos vaihdamme pehmusteet vaahtomuoviin. Hintaan lisätään kangas n. 1,8m/ tuoli.


Retronojatuolit Kunnostusta odottaa myös kolme upeaa vanhaa retro nojatuolia. Kuvassa näkyy vain pari, kolmannen myymme erikseen. Tuolien rungot pitää liimata uudestaan tukeviksi ja sitten hiomme ja pintäkäsittelemme ne sopivan väriseksi uuden kankaan mukaan. Vastaavanlainen nojatuoli on jo myynnissä verkkokaupassa, oletko nähnyt sen jo? Retronojatuolien hinta on 350€/kpl + kangas 1.4m. Kaksi retronojatuolia maksaa yhteensä  680€+ kangas 3m.
tutustu tästä mustaan retro nojatuoliin

 

Funkkis K-tuoli Tämä nojatuoli on jo kunnostettu ja on kangasta vaille valmis. Puuosat on hiottu ja ne voimme pintakäsitellä toivomanne sävyyn niin että ne sopii hyvin uuden kankaan kanssa yhteen. Hinta tälle tuolille on 379€ + 2m verhoilukangasta. Istuintyyny on irrallinen ja sen voi kääntää ja selkänojaan tulee kolme pientä nappia.

 

Prinssituoli Tämä hauska nojatuoli on luultavasti Carl Gustaf Hiort Af Ornäs´in vuonna 1948 suunnittelema Prinssi tuoli. Tuolissa on hienoja muotoja ja siinä on mukava istua. Kunnostustyö on aloitettu ja vanha kangas on jo purettu pois. Prinssi tuoli maksaa 399€ +verhoilukangas 1.8m

Meidän verhoomossa löydät suosituimmat verhoilukangasnäytteet. Edustamiamme yrityksien kankaita voit myös tutustua niiden omilla kotisivuilla.
Klikkaa tästä, niin voit tutustua Lauritzonin kangasvalikoimaan

Klikkaa tästä, niin voit tutustua Orient Occidentin kangasvalikoimaan

Klikkaa tästä, niin voit tutustua Annalan kangasvalikoimaan

Haluatko varata yhden tuolin tai pari niin voit olla meihin yhteydessä suoraan tämän alla olevaan lomakkeen kautta. Tästä voit myös kysyä mittoja tai kangasvaihtoehtoja.
Jos netin kautta kangasvalinta tuntuu hankalalta autamme mielellämme lisää, jos ilmoitatte meille mieluisia väri toivomuksia!

Täytä lomakkeeseen nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä viestisi meille. Vastaa alla olevaan kysymykseen,  kuinka monta kirjainta on Elsa Möbel sanassa, mikä numero?  Paina sitten sinistä nappia “lähetä viesti”.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>