Tilauskankaiden valikoimastamme löydät Laurizonin, Annalan, Orient Occidentin,  ja Henry Borgin kankaita. Meidän kauttamme voit myös ostaa Ahlskogin Leatherin laadukasta poronnahkaa. Jos mallistoistamme ei löydy mieleistä kankaan printtiä tai struktuuria, joka täydentäisi sisustuksesi täydellisesti, voimme löytää ja tilata sopivaa kangasta esim. Svensk Tenniltä Ruotsista tai verhoilla huonekalun omalla kankaallasi.

Verhoilun hintaa on vaikea arvioida näkemättä huonekalua, koska kangasmenekki ja -valinta vaikuttavat hinnanmuodostukseen. Tulemme mielellämme lähiseudulle kotiisi arviointikäynnille, jolloin kangasnäytteiden vertailu kotioloissa antaa paremman kuvan valmiista tuotteesta.

Autamme Sinua löytämään tarkoitukseen sopivan kankaan, oli kyseessä sitten lapsiperheen sohva, tyylihuonekalu tai julkitilan kaluste. Voit myös saada mukaasi kangasnäytteitä, jos haluat rauhassa miettiä kangasvalintaa yön yli.

Meillä on myös pieniä eriä verhoilukankaita ja -tarvikkeita varastossa, omia projektejasi varten.  Tervetuloa tutustumaan valikoimaan paikan päälle Kruunupyyhyn!