Nuhraantunutta tai kangasverhoilultaan rikkoutunutta sohvaa ei välttämättä kannata viedä kierrätykseen. Yleensä runko on kunnossa, joten sohva saadaan verhoiltua uudenveroiseksi. Vanhan sohvan uudelleen verhoilu jatkaa sohvan käyttöikää ja samalla säästämme luontoa ja vähennämme jätettä.

Meillä on ammattitaitoa vanhojen jousistojen sidontaan ja uusimiseen sekä teolliseen verhoiluun vaahtomuovilla. Käytämme mielellämme perinteisiä verhoilutapoja ja -materiaaleja. Sohvien lisäksi voimme verhoilla keinutuoleja, nojatuoleja, ruokapöydän tuoleja, raheja, sängynpäätyjä, puusohvien patjoja, veneeseen penkkejä ja istuimia sekä nahalla kirjoituspöydän kansia. Ompelemme myös tyynyjä ja irtopäällisiä.

Valikoimastamme löytyy mm. Laurizonin, Annalan, Orient Occidentin, Romon ja Henry Borgin kankaita. Voimme käyttää verhoilussa myös Ahlskog Tanneryn/ Artic Originin laadukasta poronnahkaa, joka voidaan värjätä asiakkaan toivomalla sävyllä. Olemme myös käyttäneet Pelo Leatherin nahkatuotteita.

Verhoilun hintaa on vaikea arvioida näkemättä huonekalua, koska kangasmenekki ja -valinta vaikuttavat hinnanmuodostukseen. Tulemme mielellämme lähiseudulle kotiisi arviointikäynnille, jolloin kangasnäytteiden vertailu kotioloissa antaa paremman kuvan valmiista tuotteesta.