Lönar det sig att besöka årets Bygg Inred Bo mässa i Karleby?

Byggmässa i Karleby.
Denna inkommande helg är det dags för årets Bygga Inreda Bo mässa i Karleby.  För dem som går med husdrömmar är mässan ett bra val då alla kända hustillverkare finns på plats under samma tak, med sina fina broschyrer på husmodeller och med duktiga försäljare som kan svara på de frågor man kanske gått och grubblat på. Det är ofta detaljerna som avgör, när man står inför ett större beslut i livet.

Men om du inte ska bygga hus, är det värt att gå på mässa i alla fall?

När jag nu snabbt scrollat genom arrangörens hemsida där ni hittar info om programmet som ordnas under mässans gång kan jag konstatera att arrangören kör med samma koncept som i våras när vi deltog i Bygga-Inreda-Bo mässan i Jakobstad. Kaj Kunnas och Laura Ruohola är programvärdar som också själva håller låda en stund på scenen båda dagarna.
En liten twist i programmet är inredningstävlingen där mässbesökare får rösta på favoritrummet bland 4 olika alternativ, inredda av olika personer.

Guldkornen som finns på mässan.
Det bästa med att delta i en mässa och varför jag tycker att du borde söka dig till Karleby denna helg är alla fina samtal och möten som kan uppstå. Att få träffa likasinnande som tycker om inredning, renovering och gedigna möbler.
Under mässan är det möjligt att fråga oss om tips och råd gällande möbeltapetsering och olika renoveringsprojekt som ni kanske gått och funderat på. Hur borde ni göra egentligen för att komma vidare med ert projekt som stått i garaget och väntat halva sommaren.
Ni får kostnadsfritt  svar på era funderingar under dessa två dagar! Vi har ca 10års arbetserfarenhet i denna branch.
Vi tar också gärna emot nya arbetsbeställningar och ifall ni dyker upp vid vår monter med några foton i er telefon så kan vi genast räkna offert på vad arbete och material skulle bli att kosta.

Vårt mässerbjudande denna helg är ett Rabattkort på 15% på alla kalkfärger som finns i lager i vår butik i Kronoby på Backfolkvägen 16. Det är frågan om ett exclusivt erbjudande och delas endast ut till de mässbesökare som läst detta blogginlägg. För att få detta fina rabattkort måste du alltså komma och säga hej till oss på mässan! 🙂

Jag har märkt att många mässbesökare ofta känner sig missnöjda och ibland kan klaga högt när de går förbi att inte fanns det något nytt på mässan i år heller. Då kan jag tänka, att det skulle kanske ha lönat sig att stanna till ibland, säga hej, och kanske fråga utställaren något. Vem är du och vad har du att erbjuda mig?

Ett enkelt hej på mässan, kan vara det guldkorn du väntat på. Kanske får du nya ideer och tips i det lilla mötet med företagaren eller butiksinnehavaren. En ny ide´att förverkliga i det egna hemmet.
På lördag är det Evalis Sundkvist och Riikka Siermala som hittas i Elsa Möbels monter och på söndag har Evalis med sig Birgitta Mutka-Pokela.

Hoppas vi ses i vimlet! Ni hittar oss på Byggmässan vid Idrottsgården i Karleby den 21-22.9-18.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>