Kuponkikoodi, muuttoale ja jäähyväiskahvitarjoilu tänä lauantaina 26.11.2016

Tervetuloa meille Kruunupyyhyn, Koskenniemenkujalle 13 tänä lauantaina. Tarjoamme kahvia kaikille sillä putiikissa alkaa meidän suuri muutto-alemyynti, kaikki vanhat esineet ja huonekalut -20%, -30% (ei kalkkimaali Vintage paint)
Birgitta Mutka-Pokela ja Evalis Sundkvist ovat paikalla klo 10-14.00 Otamme myös vastaan entisöintitöitä ja verhoilutöitä.

Jos et itse pääse tulemaan huomenna paikan päälle niin tarjoamme uniikin kuponki koodin verkkokauppaamme. Käyttämällä kassalla sana hopsala saat -20% kaikista huonekaluista sekä lasi ja apteekkiesineistä.
Tarjous on voimassa 30.11.2016 asti.

Ollaan oltu nahkatehtaan tiloissa 2010 lähtien ja viihdytty tosi hyvin täällä. Tilat ovat olleet valoisat, suuret ja toimivat. Vuokralla oleminen ei ole kuitenkaan niin kannattavaa meille enää ja yhtenä sunnuntai iltana tänä syksynä löysimme yllättäen unelma verstaan myynnissä vain muutaman kilometrin päästä Koskenniemenkujalta.

Oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä ja tiesin heti tämän olevan uusi Elsa Möbel. Suuri remontti odotti meitä mutta pystyin aistimaan ihanan tunnelman ja viihtyisyyden siellä. Ulkopuolen kerkesimme malata loppu syksyllä ja parasta aikaa kunnostamme ulkoikkunat. Sisäpuoli vaatii myös täyden remontin ennen muuttoa.
Tulen kirjoittamaan/bloggaamaan lisää muuttoprojektistamme joulukuussa joten toivottavasti seurailet. Kerron myös miten löysimme lähistöltä tämän vanhan viljaaitan lähistöltä joka täydentää pihapiiriiä loistavasti.

 

 
Hyvää Pikkujoulua!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>