Elsa Möbelin aukioloajat

Tämän kesän aukioloajat,  1.6-31.8.2018 välisenä aikana olemme auki klo. 9.00-15.00 asti. Muu ajat/ iltaisin vain sopimuksen mukaan. Haluamme aloittaa päivän työt aikaisemmin kun vielä verstaalla on viileätä, jotta ehtisimme myös itse nauttia näistä ihanista kesäilloista kotonamme tai mökillä.
Kesän aikana otamme koko ajan vastaan erilaisia entisöinti ja verhoilutöitä. Mittatilaushuonekalujen teettämiset siirtyy alkusyksylle.
Pidämme myös verstaanvintin kauppaa auki koko kesän ajan. Kauppaan on saapunut uutuuksia, vanhoja entisöityjä huonekaluja ja sisustustuotteita. Kaupassamme löydät myös paikallisten, käsityöläis mummojen kudottuja ja virkattuja käsitöitä.

Järjestämme muutaman kesäkahvilapäivän puutarhassamme. Lisätietoja tapahtumapäivistä tulee lähipäivinä, suosittelen että seuraatte meidän fb-sivuja, siellä kerrotaan ensimmäisenä lisää. Fb-sivuilla ilmoitamme myös siinä tapauksessa jos joudumme poikkeuksellisesti sulkemaan kaupanovet aikaisemmin asiakaskäyntien takia.

To 14.6 och la 16.6
To 5.7 och la 7.7

Osoitteemme on Elsa Möbel, Backfolkintie 16 68500 Kruunupyy

Möbeltapetseringen på Elsa MöbelElsa Möbels sommaröppettider

Kerro jos suunnittelet vierailua meille!

Odotamme vilkasta kesää, joten toivomme että jos olette tulossa meille suuremmalla porukalla niin ilmoittaisitte tulostanne hieman etukäteen. Esittelemme sopimuksen mukaan tilojamme sekä kerromme toiminnastamme. Meiltä saa myös tilauksesta kahvitarjoilua puutarhassamme.
Parhaiten sopii ilmoittaa vierailusta sähköpostitse, info@elsamobel.fi

Pihallamme tapahtuu kaikenlaista tämän kesän aikana. Piharakennukset pitää kunnostaa ja ulkopinnat tullaan maalaamaan uudestaan, perinteisillä pellavaöljymaaleilla ja punamultamaalilla. Saan myös työmiehiä avuksi joten
toivon siis että nämä hyvät maalauskelit jatkuvat!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>