Elsa Möbelin uusi osoite, Backfolkintie 16 68500 Kruunupyy

Kaksi ensimmäistä työviikkoa muuton jälkeen on nyt ohi. Pikkuhiljaa alkaa uusi osoite tuntua kodilta. Todella rankat muuttoviikot on nyt takana, mutta voimme todeta että kaikki meni hyvin, ei selkä tai muita vammoja ja mieliala pysyi hyvänä loppuun asti. Talvisääkin on ollut meidän puolella.
Hetkellisestihän tuntui joskus hieman toivottomalta. Miten jaksetaan kantaa kaikkia laatikoita, huonekaluja, työkaluja ja koneita. Mihin näitä kaikkia tavaroita sitten laitetaan ja miten jaksamme sitten muuton jälkeen aloittaa remppatyöt verstaalla..?
Muutaman lepopäivän jälkeen voimme ylpeinä todeta että “teimme sen”. 🙂 Minulla on ne parhaimmat työntekijät sekä harjoittelijat!

Virallinen uusi osoite on Backfolkintie 16. Google mapsin sivuilla huomasin että tarkempi numero olisi nro 20 meidän verstaalle.
Kasitieltä kun kääntyy Hopsalaan niin ensimmäisenä tulee vanha kyläkoulu, nykyinen kylätalo ja heti seuraavana naapurissa tulee meidän pihapiiri sisältäen iso funkkis omakotitalo, keltainen verstas ja punainen aitta.
Jos meidän pihalla on täyttä niin voi myös varmaan lainata kylätalon parkkipaikkaa. 🙂

Valkoisessa funkkistalossa löytyy myytäviä huonekaluja sekä kalkkimaalit, Vintage Paint. Keltaisessa verstaassa on tällähetkellä ainoastaan työtilat. Kerron lisää vanhasta perinteikkäästä verstaasta ensi postauksella. Tässä talossa on jo kauan valmistettu ja entisöity huonekaluja.

Aukioloajamme ovat samat niin kuin ennenkin, ma-pe klo 10-17.00. Joissakin tilanteissa voi käydä niin että suljemme poikkeuksellisesti aikaisemmin tai joudumme lähtemään äkilliselle asiakaskäynnille.
Iloitsemme jos ilmoitatte tulostanne viestillä tai soitolla. Näin voimme taata parhaimman palvelun teille, oli se sitten kyse jostain huonekalusta tai jos tarvitsette lisää kalkkimaalia.
Kokkolan keskustassa asuville tarjoamme kotiinkuljetuksen iltapäivisin veloituksetta niille jotka haluavat ostaa kalkkimaaleja. Ota yhteyttä sähköpostitse info@elsamobel.fi tai soittakaa Birgitalle.
Otamme myös vastaan erilaisia asiakastöitä, huonekalujen entisöintiä tai verhoilutöitä.
Verkkokaupassamme saa myös vierailla. Sieltä voitte kätevästi tilailla kalkkimaaleja sekä tehdä uniikkeja vanhoja löytöjä. Paljon vanhoja apteekkiesineitä ja lasipulloja huonekalujen lisäksi.
Alla näette tämänhetkiset tarjoustuotteet!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>