En måttbeställd säng till min bästa vän

Midsommaren kom och gick. Jag fick fira 60 års bröllopsdag med familjen. En mycket fin dag fastän vädret var på sitt kyliga humör.

Jag har endast några arbetsdagar kvar innan jag går på sommarlov. Har en massa hemma projekt som jag tänkt satsa på. Och så borde man väl hinna vila upp sig mellan varven.

På snickeriet är det ändå full rulle trots att “chefen” är på ledigt. Birgitta finns på plats ända till 17 Juli och kan hjälpa er med era möbler. Jag är så tacksam över att ha fått möjligheten att anställa henne. Hon är en mycket skicklig snickare som också handarbetar och syr. På Elsa Möbel så renoverar hon och tillverkar olika möbler, syr  lite allt möjligt och klär om möbler. Mångsidig Kvinna! 
Stolsöverdragen blev sydda av möbeltyget “Stark” från Laurizon. Emmastolen som är ett loppisfynd är också beklädd med ett vackert tyg från Laurizon.

Leo är Birgittas ögonsten. Det går inte en dag utan att vi, runt kaffebordet, får höra hur Leo har det.
Av Laurizons “Bubble” möbeltyg så sydde Birgitta en Hundsäng åt Leo. Det är inte så lätt att hitta motsvarande hundsängar som är fina och passar in i inredningen.
Måtten till denna madrass blev ca 52cm x 72cm. För en större hund så är ett passande mått t.ex. 100cm x 75cm. Vi rekommenderar ett starkt möbletyg som tål att tvättas i maskin. Hos oss så hittar ni ett stort urval.

Om du är intresserad att beställa en hundsäng så går det bra att skicka offertförfrågan till birgitta@elsamobel.fi. 

Vi har också en mycket duktig sommarjobbare denna Juli. Filip har börjat att tillverka nya möbler av gammalt material. Ett gammalt stort fyrkantigt matbord som var i mycket dåligt skick  håller på att förvandlas till ett snyggt sidobord. De kantiga benen har formsågats och skivan har fått en fin rundning.
Detta bord kan du reservera nu om du önskar att vi ytbehandlar den med en särskild teknik/färg.
Ofta brukar vi göra dessa med vit/ nötta ben och brun/träfärgad skiva.

Filip har också några arbetsdagar oplanerade ifall du har funderat på att beställa ett matbord. Ännu så finns det chans att få det till slutet av sommaren. Du kan höra för offert via info@elsamobel.fi 

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>