Elsa Möbels sommaröppettider

Vi strävar till att hålla öppet  i snickeriet och tapetseringen varje vardag denna sommar från 1.6-31.8.2018
mellan kl. 9.00-15.00. Övriga tider/ kvällstid öppet endast överenskommelse.
Under dessa drop in tider kan vi ta emot nya renoveringsarbeten medans måttbeställda möbler har längre leveranstid sommartid.
Vår lilla butik kommer också att hålla öppet samma tider. Butiken har blivit fylld med vackra renoverade möbler och antika indredningsföremål, samt att vi också har fått in till försäljning hantverk tillverkade av kreativa damer härifrån Kronoby.

Två torsdagar i juni och juli håller vi öppet till  kl 17.00 och två lördagar håller vi öppet mellan 10-14.00. Dessa datum lönar det sig att lägga på minnet. Då kommer vi att ha extra öppet i vår butik samt att vi öppnar upp ett sommarcafe´ i vår trädgård. Följ vår fb sida för mera info om sommarcafeét samt om oväntade avvikelser i öppettiderna skulle inträffa.

To 14.6 och lö 16.6
To 5.7 och lö 7.7

Elsa Möbel, Backfolkvägen 16 68500 Kronoby

Möbeltapetseringen på Elsa MöbelElsa Möbels sommaröppettider

Meddela gärna om ditt besök till oss!

Vi ser framemot en livlig sommar med många besökare. Är ni en större grupp som vill göra ett besök hos oss, så är ni välkomna att boka tid, så kan vi erbjuda guidning på området samt kaffeservering.
Bokningar kan göras via vår epost, info@elsamobel.fi

På vår gård kommer det att hända mycket då vi kommer att inleda flera målningsarbeten på våra små gårdshus. Så långt det bara går strävar vi till att använda traditionella arbetsmetoder och material ss. traditionella linoljefärger och rödmylla.
Vi hoppas att det fina vädret kommer att hålla i sig med bra målarväder!

One comment

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>