Elsa Möbels nya adress, Backfolkvägen 16 68500 Kronoby

Vi har nu bott in oss i vårt nya, gamla snickeri i två veckor och  har smått börjat landa i att detta nu är Elsa Möbels nya hem. 🙂  Det kändes aningen hopplöst där ett tag, hur skall vi orka flytta alla möbler, lådor och maskiner. Vart skall vi placera alla grejjer på nya stället? Hur skall vi orka ta tag i renoveringen av snickeriet sen efteråt..?
Det tog flera dagar i början på februari innan vi återhämtat oss efter de sista flyttdagarna.  Nu kan vi stolt konstatera att vi klarade oss igenom en tuff prestation utan ryggskott eller andra olyckor. 🙂 Tacksam över mina duktiga arbetare och praktikanter som orkade hålla humöret uppe hela flyttiden.

Officiella adressen är Backfolkvägen 16, men som ni ser på Google maps kartan så är det mera riktigivande att säga nr. 20. När man svänger in mot Hopsala från riksåttan så kommer först ett stort gammalt hus, Hopsala Byagård. Vårt snickeri är granne med Byagården.
Det finns också möjlighet att parkera vid byagårdens stora parkering ifall vår lilla parkering invid snickeriet är fullt.

På samma tomt finns ett vitt kantigt stort boningshus i funkkisstil. I det huset hittar ni tillsvidare en del möbler till salu samt kalkfärgen Vintage Paint.
I det stora gamla gula huset ser ni vårt nya snickeri, -möbelrenoverings- och tapetseringsverkstad. Skall berätta mer i nästa inlägg om det gamla snickeriet som har lång tradition av hantverk och möbeltillverkning.

Våra öppettider är som vanligt, må-fre 10-17.00. Vissa tillfällen hamnar vi kanske att stänga tidigare eller åka på akut kundbesök. Därför blir vi glada om ni vill sända meddelande en aning på förhand att ni tänker hälsa på oss. Så vet vi se till att någon av oss är på plats.
Vi tar emot nya kundarbeten hela tiden och kalkfärgen Vintage Paint finns till försäljning hos oss. För Karlebybor som bor i centrum finns det möjlighet att få kalkfärgen hemlevererad utan extra kostnader, ta då kontakt med info@elsamobel.fi eller Ring Birgitta.
Ni är också välkomna till vår webshop. Förutom möbler och kalkfärg hittar ni också många fina gamla unika apoteksföremål och glasprodukter. Nedan ser ni de möbler som säljs till rabatterat pris.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>